You are not logged in. Join Free! | Log In Thank you!    

Welcome to your Green Bay Packers Online Community!

Since 2006, PackersHome has been providing a unique experience for fans.
Your participation is greatly anticipated!
Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline sschind  
#1 Posted : Thursday, December 26, 2013 1:50:34 PM(UTC)
sschind

Rank: 4th Round Draft Pick

United States
Posts: 756
Joined: 3/5/2013(UTC)
Location: SE WISCONSIN

Applause Given: 78
Applause Received: 312


Forum Error
There has been a serious error loading the forum. No further information is available.

Please contact the administrator if this message persists.

Note: If you are the administrator, and need help with this problem, please Turn off CustomErrors in your web.config.

Try Again


It happens when I am replying to threads. I don't know about starting threads. Maybe it's zeros way of limiting lengthy responses. If you go too long you get the error. Cuts down on long winded posters like myself.

If no one else is getting it it's probably on my end but before I go crazy looking for issues I'd like to know if anyone else is getting it.
I fully respect your right to have your opinion but that doesn't mean I agree with it or respect you for having it.
Sponsor
Offline wpr  
#2 Posted : Thursday, December 26, 2013 2:13:56 PM(UTC)
wpr

Rank: Hall of Famer

United States
Posts: 11,869
Joined: 8/8/2008(UTC)

Applause Given: 2,405
Applause Received: 1,193

some times.
"You don't hurt 'em if you don't hit 'em." Chesty Puller



UserPostedImage

Offline dhazer  
#3 Posted : Thursday, December 26, 2013 2:14:31 PM(UTC)
dhazer

Rank: Pro Bowl

Posts: 3,875
Joined: 9/14/2008(UTC)

Applause Given: 43
Applause Received: 175

Originally Posted by: sschind Go to Quoted Post
Forum Error
There has been a serious error loading the forum. No further information is available.

Please contact the administrator if this message persists.

Note: If you are the administrator, and need help with this problem, please Turn off CustomErrors in your web.config.

Try Again


It happens when I am replying to threads. I don't know about starting threads. Maybe it's zeros way of limiting lengthy responses. If you go too long you get the error. Cuts down on long winded posters like myself.

If no one else is getting it it's probably on my end but before I go crazy looking for issues I'd like to know if anyone else is getting it.


it seems like he gets that when there is alot of traffic. But don't worry you can keep your favorite Packer things I promise.

I guess Kevin is using the same server as Obamacare lol Wanna Box?
UserPostedImage

Just Imagine this for the next 6-9 years. What a ride it will be :)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.1.0 | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.065 seconds.